V.l.n.r.: Matthijs Verbaan en Lisa Goedknegt

Wij zijn vierdejaars studenten van de Haagse Hogeschool aan de Academie voor sportstudies en volgen daar de studie voor docent Lichamelijke Opvoeding. In het vierde jaar moeten wij ons aansluiten bij een teamplayers project. Deze stage lopen wij bij Welzijn E25, hier zullen wij gedurende het jaar 2014-2015 elke donderdag aanwezig zijn. Voor het project B-fit Maassluis houden wij ons bezig met verschillende werkzaamheden, zoals de BSO, verschillende clinics, uitvoering van de ABC Beweegtoets, sportinstuif, enz. Het B-fit programma biedt ons de mogelijkheid om meer kennis te krijgen op het gebied van (sport)evenementen en het organiseren hiervan. Met veel plezier en enthousiasme zetten wij ons in voor B-fit Maassluis.


V.l.n.r.: Devin van Dijk en Jurren van Vondelen

Wij zijn derdejaars studenten van de Haagse Hogeschool aan de Academie voor sportstudies en volgen daar de studie Sportmanagement. In het derde jaar moeten wij ons aansluiten bij een teamplayers project. Deze stage lopen wij bij Welzijn E25, hier zullen wij gedurende het jaar 2014-2015 elke donderdag aanwezig zijn. Voor het project B-fit Maassluis houden wij ons bezig met verschillende werkzaamheden, zoals de kick-off, verschillende clinics, uitvoering van de ABC Beweegtoets, sportinstuif, enz. Het B-fit programma biedt ons de mogelijkheid om meer kennis te krijgen op het gebied van organisatie en begeleiden van (sport)evenementen. Met veel plezier en enthousiasme zetten wij ons in voor B-fit Maassluis.


Mijn naam is Benjamin Nedd. Ik ben verantwoordelijk voor de sportactiviteiten van B-Fit. Naast het B-FIT programma ben ik ook een sportcoach. Elke week kom ik naar het schoolplein om sport- en spel activiteiten te organiseren. Sporten is gezond en bovendien hartstikke leuk. Dus ik zie jullie snel bij de pauzesport of de sportinstuif!


Mijn naam is Sanne Leerdam derdejaars studente aan het ROC mondriaan Sport& bewegen in Delft en ik loop momenteel stage bij Welzijn e25. Voor het B-fit project houd ik mij bezig met zowel uitvoerende als organisatorische werkzaamheden, zoals de kick-off, pauzesport, en het organiseren en uitvoeren van de ABC beweegtoets. U zult mij vooral tegenkomen tijdens de sportactiviteiten die op het schoolplein plaatsvinden. Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag en donderdag. Met veel plezier en enthousiasme zet ik mezelf in voor B-fit Maassluis. 

 

 Wij zijn Anouk en Annuska en nemen het stokje over van Benny en Manouk. Wij starten het nieuwe B-fit kookjaar 2015. In blokken van 3 weken leren de kinderen een gezond voor, hoofd en nagerecht te maken, waarbij wij veel waarde hechten aan vers, biologisch, ecologisch eten. Wij koken op de maandag en woensdagmiddag op de basisscholen Prinses Christina school, locaties Het Startpunt, Panta Rhei en op de Kardinaal Alfrinkschool. Uiteraard zal er ook dit jaar weer een wedstrijd gezonde traktatie plaatsvinden met een bijzondere finale. aan deze wedstrijd zal ook de basisschool De Westhoek meedingen.


      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.