Nieuwe koks Annuska & Anouk

Vanaf januari 2015 zullen Annuska en Anouk de werkzaamheden van Benny en Manouk over nemen.  Benny en Manouk hebben een andere baan gevonden en helaas hadden zij geen tijd meer om kookles te geven aan de kinderen van de B-fit scholen.

Gelukkig hoeft het koken niet te stoppen want we hebben twee nieuwe koks! De nieuwe koks Annuska en Anouk gaan met veel plezier aan de slag en hebben veel nieuwe leuke ideeën. Schrijf je snel in voor de nieuwe kooklessen! 


Wat is de Kinder-Kookfabriek?

De Kinderkook-Fabriek is een cursus die 4 weken duurt en bestemd is voor de basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8. Onder begeleiding van onze 3 gespecialiseerde keukenchefs maken zij kennis met gezonde ingrediënten die op een eenvoudige maar lekkere manier wordt bereid. Aan het einde van de cursus presenteren de kinderen aan hun ouder(s)/verzorger(s) en belangstellenden verschillende gerechtjes die ze met de cursus hebben geleerd te maken. Naast het educatieve aspect die aan het koken verbonden is, mag u aannemen dat de Kinderkook-Fabriek vooral een leuk en een erg gezellige ervaring zal zijn voor de kinderen.


      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.