B-Fit Maassluis is opgezet voor leerlingen en ouders van basisscholen de Westhoek, Prinses Christina school en de Kardinaal Alfrink school. B-Fit Maassluis biedt hen een integraal programma waarin sporten, bewegen, gezonde voeding en voorlichting centraal staan. Daarnaast worden ouders en leerlingen actief betrokken bij de aanpak.

B-Fit Maassluis is geopend met een grootse Kick-off. Vervolgens worden twee jaar lang 5 beweegmomenten per week georganiseerd, waaronder pauzesport en sportinstuif. Ieder kwartaal worden voorlichtingsbijeenkomsten voor kinderen en ouders in een echte Amerikaanse schoolbus georganiseerd. Daarnaast komt er een wekelijkse kookles waaronder smaaklessen, gevolgd door een wedstrijd ‘Wie bedenkt de beste schoollunch van Maassluis’. De recepten worden gebundeld in een Schoollunch Receptenboek Maassluis, waarmee thuis gevarieerde gezonde lunches kunnen worden gemaakt.

Het project is een initiatief van Welzijnsorganisatie E25 en Bureau De Laat en is ontwikkeld met het Openbaar Kind Centrum De Westhoek, Kardinaal Alfrinkschool en de Prinses Christinaschool; het Centrum voor Jeugd en Gezin, hockeyvereniging MHV Evergreen en de gemeente Maassluis.

Voor meer informatie kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 06-81953396


      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.