Brede school


Sport en spel activiteiten
Kinderen beleven ontzettend veel plezier aan samen spelen en sporten.
Bovendien is het goed voor hun gezondheid, hun motorische, hun mentale en
hun sociale ontwikkeling. Spelenderwijs leren ze nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, respect en sportief gedrag.

BliK Ondernemend biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het organiseren van sport en spel activiteiten. Van het verzorgen van een gymles tot het organiseren van sportdagen, van clinics tot grote (buurt) toernooien,  BliK Ondernemend beschikt over gekwalificeerd personeel en over vele middelen en materialen die uw activiteit tot een groot succes zullen maken.


Kunst en Cultuur
BliK Ondernemend hecht grote waarde aan kunst en cultuur activiteiten, omdat de diversiteit en disciplines hiervan een ideaal middel blijkt voor het behalen van diverse doelstellingen. BliK Ondernemend heeft daarom binnen de organisatie een professionele cultuurcoach om de met u geformuleerde doelen te kunnen behalen. De cultuurcoach  weet als geen ander op een laagdrempelige manier projecten en activiteiten te ontplooien die gelieerd staan aan de wensen van de opdrachtgever. Aangezien de cultuurcoach zelf ook actief  is als theaterdocent, producent en regisseur zijn de lijnen kort en zijn uw wensen als opdrachtgever snel en makkelijk uitvoerbaar. Als regisseur van schooltheatervoorstellingen, eindmusicals en andere theaterproducties heeft zij  een schat aan ervaring.

De projecten/ workshops worden aangeboden rondom de thema’s literatuur, muziek, archeologie en erfgoed en worden aangevuld met beeldende kunst (schilderkunst, fotografie) en podiumkunsten (dans, theater)

De projecten zijn het hele schooljaar in te plannen en met een tijdsduur zoals u dat wenst. U bepaalt dus zelf hoeveel projecten of workshops u wilt afnemen en wanneer u deze projecten wilt laten plaatsvinden in uw school. Optioneel zullen er een aantal aanvullingen zijn zoals bijvoorbeeld het bezoek aan een museum of het bijwonen van een voorstelling.

Op het gebied van muziek en muziekonderwijs beschikken wij over een breed netwerk aan ervaren musici en docenten. Maatwerk is hierin ook ons devies.

Informeer naar de mogelijkheden via : 010-5916855 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.