Beleidsadvisering

BliK Ondernemend beschikt over medewerkers met jarenlange expertise op het brede sociale domein. Irriteert u zich ook zo aan lijvige rapporten met vage conclusies en waar u zelf nog veel aan moet schaven en slijpen ?! Wij zijn bij uitstek in staat om u wel adequaat  te adviseren.  Onze adviezen kenmerken zich door realiteitszin, zicht op doelen en te behalen resultaten en inzicht in de context waarbinnen het advies wordt afgegeven.

Ons team beleidsadviseurs bestaat uit medewerkers die ervaring hebben op het terrein van jeugd en jongeren, werk en inkomen, kunst en cultuur,  scholing en coaching, opbouw- en wijkwerk en de dwarsverbanden tussen zorg en welzijn.

De adviseurs zijn inzetbaar op alle niveaus, van implementatie tot het opstellen van visie documenten. Uiteraard maken we binnen ons team optimaal gebruik van elkaars expertise op deze diverse niveaus zodat theorie en praktijk altijd in elkaars verlengde liggen in de adviezen.

Vraag naar de mogelijkheden en expertise via André de Vries ; tel 06-30582027 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.