Bus Route25

 

Route25 is een uniek concept wat in elke sfeer onbetaalbare meerwaarde biedt. Route25 is een vloot van 3 originele Amerikaanse gele schoolbussen die zijn gelijke niet kennen. De voertuigen zijn niet ingericht voor groot groepsvervoer, maar voorzien van alle faciliteiten die men op locatie anders niet kan verwezenlijken. Met route 25 rijdt de oplossing u tegemoet. De voertuigen zijn voorzien van internet, bigscreen tv, spelconsoles, geluidsinstallatie, keukenblok met stromend water etc. etc. . U creëert met route25 een mobiel verblijf voor 20 personen binnen en een overdekt terras met sta-tafels van 12 bij 2,5 meter. Route25 kan uw gezelschap tot 8 personen ook op luxe wijze vervoeren.


Route25 op uw evenement

Tijdens evenement kan route25 uw overige zaken voorzien van elektriciteit, route25 levert stand-alone 8 kWh energie. Wij kunnen u in combi met route 25 alles bieden, van luxe catering tot en met een activiteitenbegeleider, waarbij we tevens diverse sport- en spelmaterialen kunnen leveren zoals springkussens e.d.


Mobiele interventie met Route25

BliK Ondernemend biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van een tijdelijke inzet van ervaren ambulant jongerenwerkers die versterkt met een mobiele accommodatie vrijwel iedere lokatie kunnen bereiken.

Dit product is bedoeld om korte pulsachtige aandacht op moeilijke situaties te bieden. Bijvoorbeeld in wijken of dorpskernen waar geen of nauwelijks faciliteiten voor jongeren zijn. De interventie kan meerdere doelen nastreven. In overleg met de opdrachtgever word bepaald wat deze doelen zijn. De professionals werken middels een offerte voor u uit wat de verwachte inzet moet zijn en of de gestelde doelen haalbaar zijn. Middels een evaluatietraject kunnen de verzette werkzaamheden worden overgedragen aan lokale welzijnsinstellingen of andere belanghebbenden.


Een interventie kan vanuit diverse onderbouwingen worden ingezet. Wij sommen enkele voor u op:

  • Werving naar bestaand aanbod
  • Overlastsituaties bestrijden
  • Ondersteuning bij projecten
  • Aanvullend op bestaand aanbod
  • Voorlichting / wijkbemiddeling

BLiK Ondernemend maakt bij deze werkzaamheden gebruik van een van onze mobiele jongeren activiteiten centra. Dit zijn Amerikaanse schoolbussen met alle denkbare voorzieningen aan boord. Deze bussen zijn onder andere voorzien van een groene elektriciteit voorziening en kunnen dus stand-alone zonder geluid en uitstoot op iedere plek opereren. De bussen kunnen ook grotere activiteiten voorzien van elektra, denk aan springkussens en dergelijke.

Door middel van kortlopende projecten is het dus mogelijk om met een succesvol concept ook in de minder bediende ruimten een passend aanbod te leveren.


Interventie op overlastgevende situaties.

BliK Ondernemend biedt ervaren professionals die in staat zijn overlast gevende situaties oplossend te lijf te gaan. De situatie wordt van alle kanten uitgelicht en er wordt met alle partijen uitgebreid gesproken alvorens er aanbevelingen en oplossingen worden aangedragen. Door met de bus middenin het gebied aanwezig te zijn is het uitermate goed mogelijk om alle situatie belanghebbende degelijk te bereiken.

Op het moment van afronding van een interventie zal de situatie helder in kaart worden gebracht door middel van een gedegen groepsmonitor. Het traject en de gemaakte afspraken kunnen worden overgedragen aan de lokale welzijnsinstelling of overige partijen. Wij kunnen indien gewenst, vrijblijvend uw situatie in kaart brengen en een passend aanbod ontwikkelen.

Wilt u meer informatie over wat ons mobiele interventie team kan beteken voor u gemeente, neem dan gerust vrijblijvend contact op.


      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.