Onze organisatie, BliK Ondernemend, kent z’n oorsprong in de welzijnswereld en heeft nauwe banden met diverse maatschappelijke organisaties. De doelstelling van BliK Ondernemend kan het best omschreven worden als het leveren van een bijdrage aan maatschappelijke ontwikkeling op een vernieuwde, effectieve en flexibele wijze. We proberen dat te bereiken door het goede uit de welzijnssector te combineren met bedrijfsmatige efficiency. BliK Ondernemend bevestigt de sociale doelstelling door de opbrengst uit de bedrijfsvoering weer direct in te zetten in het sociale domein.

BliK Ondernemend levert en ontwikkelt  producten en diensten op het brede maatschappelijke domein. U kunt daarbij denken aan;  sociale interventies, coaching trajecten, kunst en cultuur projecten, sport en spel projecten, trainingen, teambuilding, (sociaal) recreatieve activiteiten en verhuur van ruimte en materialen voor diverse evenementen. 

Onze medewerkers staan graag voor u  klaar om uw vragen,  ideeën en mogelijkheden te bespreken. Bel gerust, maatwerk is ons specialisme.

Met vriendelijk groet,

Het team van BliK Ondernemend.
      Deze website is ontwikkeld en wordt bijgehouden door DagDromen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.